Материалы за 10 января 2019 года

Психологічний тренінг для адміністраціїНовини

Психологічний тренінг для адміністрації

      Відповідно до плану роботи, під час зимових канікул та в рамках проведення Курсу розвитку педагогічної майстерності був організований практичним психологом Якубчик Валентиною Романівною тренінг для адміністрації навчального закладу на тему: "Самовдосконалення як регулятор життєдіяльності педагога. Самооцінка та самопізнання", на якому кожен більш детальніше пізнавав і вдосконалював себе як особистість; підвищували рівень самооцінки за допомогою різних психологічних вправ, а зокрема таких як, "Грамота", "Всеодно ти молодець", "Я поважаю себе за…" і т.д., здобували навички емоційної саморегуляції, стійкості та упевненості в собі.

"Психосоціальна підтримка дітей і молоді"Новини

"Психосоціальна підтримка дітей і молоді"

     Складні життєві обставини – це обставини, спричинені інвалідністю, віком, станом здоров’я, соціальним становищем, життєвими звичками і способом життя, внаслідок яких особа частково або повністю не має здатності чи можливості самостійно піклуватися про особисте життя та брати участь у суспільному житті.

    У сучасному світі потрапити у складну життєву ситуацію насправді дуже легко. Щоб триматися на плаву, потрібно бути сильним, особливо у моральному спектрі.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"