Материалы за Март 2019 года

Ми за чистоту довкілляНовини

Ми за чистоту довкілля

В Інтернеті в самому розпалі новий челендж: на цей раз користувачі з усього світу прибирають сміття на будь-якій забрудненій території і викладають фотографії «до» і «після» з хештегом #trashtag. І хоча вірусну популярність хештег отримав лише в останні дні, його історія почалася ще в 2015 році.

Атестація педагогівНовини

Атестація педагогів

        Атестація педагогічних працівників училища – це система заходів, спрямована на всебічне комплексне оцінювання їх педагогічної діяльності, за якою визначаються відповідність педагогічного працівника займаній посаді, рівень його кваліфікації, присвоюється кваліфікаційна категорія, педагогічне звання. Метою атестації є стимулювання цілеспрямованого безперервного підвищення рівня професійної компетентності педагогічних працівників, росту їх професійної майстерності, розвитку творчої ініціативи, підвищення престижу й авторитету, забезпечення ефективності навчально-виховного процесу.                       Основними принципами атестації є відкритість та колегіальність, гуманне та доброзичливе ставлення до педагогічного працівника, повнота, об’єктивність та системність оцінювання його педагогічної діяльності.

Пройшли чергові змагання спартакіади Рівненської областіНовини

Пройшли чергові змагання спартакіади Рівненської області

    Не зовсім однозначними залишились враження від виступів наших юнаків та дівчат в двох останніх виїздах на змагання спартакіади Рівненської області серед закладів профтехосвіти.

      Спершу, ще 21 березня в м. Рівне проводилися змагання з армреслінгу. На жаль в даному виді спорту ми майже  ніколи не досягали якихось вражаючих результатів, тож і нинішній рік винятком не став — сьоме місце в дівчат та восьме в юнаків. Склад нашої команди: Свистунович Марія, Суріна Віра, Зощук Вікторія, Дідух Денис, Правник Олег, Довгаль Володимир.

Звіт директораПублічна інформація

«Міс ДНЗ «Здолбунівське ВПУЗТ» – 2019»Новини

«Міс ДНЗ «Здолбунівське ВПУЗТ» – 2019»

Справжнім святом дівочої вроди, елегантності та неповторності стала цьогорічна «Міс ДНЗ «Здолбунівське ВПУЗТ» – 2019». Конкурс проводиться з метою популяризації професій; створення позитивного іміджу людини праці; пропаганди ідеалів і цінностей гармонійного розвитку та формування творчої особистості;  естетичного, культурного та духовного виховання молоді; розвитку культури, краси, гармонії; активізації творчих сил молоді, надання їм можливості самореалізації.

Чергова педагогічна радаНовини

Чергова педагогічна рада

      22 березня у ДНЗ «Здолбунівське ВПУЗТ» відбулася чергова педагогічна рада. На порядку денному стояло ряд важливих питань.

     У першому питанні викладач спеціальних дисциплін Слободянюк І.Ф. охарактеризував стан викладання та якість знань, навичок учнів із спецпредмету «Будова та ремонт вагонів».

Челендж «Три найяскравіші події»Новини

Челендж «Три найяскравіші події»

На базі ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» пройшла Інтернет-зустріч лідерів учнівського самоврядування закладів професійної (професійно-технічної) освіти Рівненської області.

Лідери у Інтернет-форматі почергово презентували по три найяскравіші події, які були організовані у навчальних закладах упродовж 2018-2019 навчального року. Це були різноманітні акції та флешмоби, видовищні спортивні змагання та пам’ятні зустрічі із захисниками України, тематичні дні та нетрадиційні святкування традиційних свят і безліч інших цікавих подій.

День відкритих дверейНовини

День відкритих дверей

 16 березня у ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» традиційно відбувся День відкритих дверей.

 У стінах навчального закладу зібралися майбутні абітурієнти та їх батьки з різних шкіл Рівненської та Волинської областей.

 В актовій залі гостям була продемонстрована цікава та насичена пізнавальна програма про життя та діяльність училища.

«Сучасні заклади освіти – 2019»Новини

«Сучасні заклади освіти – 2019»

       З 14 по 16 березня 2019 року триває головна подія освітньої галузі України – Десята Ювілейна Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» та Дев'ята Міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu» у Київському Палаці дітей та юнацтва. Метою виставки є презентувати широкій громадськості, педагогам, науковцям, фахівцям досягнення у реформуванні національної системи освіти, розвитку інноваційного освітнього простору як основи утвердження європейських стандартів у якості освіти, презентувати наукові здобутки педагогічних і наукових колективів, сучасні інноваційні педагогічні технології та досвід їх упровадження, ефективні напрямки міжнародної співпраці, міжнародної інтеграції. Організатором є компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України.

Екскурія до РівногоНовини

Екскурія до Рівного

     13 березня учні груп 14, 2, 10, 8, 13 побували на екскурсії в  дивовижному  місті Рівне. Відвідали  унікальний куточок живої природи, який розміщений на рельєфній парковій території. Один з 7 зоологічних парків загальнодержавного значення в Україні і єдиний в Західному регіоні.  Колекція тварин нараховує більше 180 видів з усіх континентів Земної кулі, 24 з яких занесені до Міжнародних Червоних книг. Представлені леви, тигри та інші великі котячі, примати, копитні та птахи.

Запрошуємо на День відкритих дверейНовини

Запрошуємо на День відкритих дверей

  До уваги абітурієнтів та їх батьків!

 

 Якщо у вас тяжіє душа до перукарської або будівельної справи, марите залізницею – ми запрошуємо всіх бажаючих на День відкритих дверей 16 березня об 11 год. Ви отримаєте вичерпну інформацію про умови вступу та навчання, ознайомитесь з переліком професій, за якими будуть готувати кваліфікованих робітників, з матеріально-технічною базою навчального закладу, гуртожитком.

 

  Будемо раді бачити вас в нашому навчальному закладі.

Турнір з волейболу серед дівчатНовини

Турнір з волейболу серед дівчат

 12 березня у ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» відбувся профорієнтаційний турнір з волейболу серед дівчат загальноосвітніх шкіл Здолбунівського району, організаторами якого були керівник фізичного виховання Кравчук Володимир Трохимович та викладач Нижник Олеся Володимирівна.

Печемо млинці на МаслянуНовини

Печемо млинці на Масляну

      Масляна візначається протягом останнього тижня перед Великим постом, символізує проводи зими та зустрічі із весною. Тиждень цей називається м’ясопусним або сирним – через набір страв, які прийнято готувати протягом цього періоду.

       Головна страва на Масляну – різні види млинців із сметаною, вареники із сиром. Підтримали українську святкову традицію і учні III поверху гуртожитку ДНЗ «Здолбунівське ВПУЗТ». Вихователь Мороз Л.В. підготувала і провела з учнями свято, на якому учні ближче познайомились з його неповторністю, навчилися готувати млинці: прісні, солодкі, з різними начинками, дріжджові, гречаники, горохові, вівсяні та інші.

      Учні груп №1, №9 та №14 напекли смачних млинців, якими пригостили всіх учнів поверху та викладачів. Свято пройшло весело. Учні порозважалися і досхочу попоїли напередодні суворого посту.

“СРСР у другій половині ХХ століття”Новини

“СРСР у другій половині ХХ століття”

   Понад два десятиліття суверенна і незалежна Україна прокладає свій власний шлях крізь терни історії, вирішує складні економічні та суспільні проблеми, серед яких — декомунізація. Її необхідність стає зрозумілою, коли вивчаєш події, що відбулися в СРСР у другій половині ХХ століття: сталінські післявоєнні репресії, депортації народів, переслідування творчої інтелігенції та науковців. Багато нових імен та подій відкрили для себе учні групи №12 на показовому уроці з всесвітньої історії на тему: “СРСР у другій половині ХХ століття”, який провела викладач суспільних дисциплін Гигар Л.Й., і зробили маленький крок у вмінні давати власну оцінку історичним явищам, опираючись на свої знання. На початку уроку учні отримали творчі завдання, успішно виконати їх допомогла мультимедійна презентація.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"