Материалы за 29 марта 2019 года

Атестація педагогівНовини

Атестація педагогів

        Атестація педагогічних працівників училища – це система заходів, спрямована на всебічне комплексне оцінювання їх педагогічної діяльності, за якою визначаються відповідність педагогічного працівника займаній посаді, рівень його кваліфікації, присвоюється кваліфікаційна категорія, педагогічне звання. Метою атестації є стимулювання цілеспрямованого безперервного підвищення рівня професійної компетентності педагогічних працівників, росту їх професійної майстерності, розвитку творчої ініціативи, підвищення престижу й авторитету, забезпечення ефективності навчально-виховного процесу.                       Основними принципами атестації є відкритість та колегіальність, гуманне та доброзичливе ставлення до педагогічного працівника, повнота, об’єктивність та системність оцінювання його педагогічної діяльності.

Пройшли чергові змагання спартакіади Рівненської областіНовини

Пройшли чергові змагання спартакіади Рівненської області

    Не зовсім однозначними залишились враження від виступів наших юнаків та дівчат в двох останніх виїздах на змагання спартакіади Рівненської області серед закладів профтехосвіти.

      Спершу, ще 21 березня в м. Рівне проводилися змагання з армреслінгу. На жаль в даному виді спорту ми майже  ніколи не досягали якихось вражаючих результатів, тож і нинішній рік винятком не став — сьоме місце в дівчат та восьме в юнаків. Склад нашої команди: Свистунович Марія, Суріна Віра, Зощук Вікторія, Дідух Денис, Правник Олег, Довгаль Володимир.

Звіт директораПублічна інформація

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"