Материалы за 26 апреля 2019 года

«Попіл Чорнобиля стукає в серце»Новини

«Попіл Чорнобиля стукає в серце»

Під такою назвою провела захід класний керівник Гигар Л.Й. для своїх учнів групи №8 за спеціальністю «Лицювальник-плиточник. Штукатур. Маляр». Любов Йосипівна нагадали учням про чорнобильські події та прокрутила фільм  «Гіркий полин».

Ми за чисте довкілля!Новини

Ми за чисте довкілля!

З метою поліпшення стану довкілля, благоустрою, озеленення, приведення в належний санітарний та естетичний стан, підготовки навчального закладу до Великодніх та травневих свят в ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» був проведений суботник. Учні та працівники займалися упорядкуванням території училища та закріпленої території по вулиці Гончара.

Готуємось до ВеликодняНовини

Готуємось до Великодня

Напередодні Великодня, 25 квітня, в гуртожитку ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» пройшли практичні семінари «Готуємось до Великодня», які провели вихователі гуртожитку на кожному поверсі. Метою заходу було підготуватися до свята та долучити учнів до українських традицій.

ЗНО-2019Новини

ЗНО-2019

Дізнайтесь де саме Ви будете проходити ЗНО!

Львівським регіональним центром оцінювання якості освіти

здійснено розподіл учасників ЗНО за пунктами проведення у Волинській, Львівській та Рівненській областях.

З 30 квітня 2019 р. учасники, зареєстровані для проходження зовнішнього незалежного оцінювання, матимуть можливість роздрукувати запрошення-перепустки, де буде вказана

адреса пунктів проведення ЗНО на обрані предмети тестування.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"