Материалы за Сентябрь 2019 года

Нагородження спортсменівНовини

Нагородження спортсменів

Підведено підсумки спортивного свята, та нагороджено його переможців та призерів було проведено адміністрацією училища на одній з ранкових лінійок.

Презентація книги «Чесний Хрест»Новини

Презентація книги «Чесний Хрест»

27 вересня 2019 року учні групи 12 («Столяр будівельний. Тесляр») разом із класним керівником Шевцовою С.В. побували на презентації книги «Чесний Хрест» відомої рівненської письменниці, поетки, лауреатки літературних премій імені Михайла Дубова та громадянської премії імені Сашка Білого за письменницький патріотизм, адвокатки, психолога, багатодітної мами – Іванни Голуб, яка відбувалася в приміщенні Літературного музею Уласа Самчука.

На початку заходу вітальне слово сказала голова Рівненської обласної організації Національної Спілки Письменників України – Ірина Баковецька.

Конкурс "У пошуках зірок"Новини

Конкурс "У пошуках зірок"

У ДНЗ “Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту” приходять учні не лише для того, щоб оволодіти навичками певної професії, а й щоб проявити себе у різних аспектах.

Про те, що наші учні талановиті, вкотре засвідчив конкурс “У пошуках нових зірок”, який відбувся 26 вересня в актовій залі навчального закладу. Кожна група представила один-два номери художньої самодіяльності, які були різножанровими.

Впровадження дуальної форми навчанняНовини

Впровадження дуальної форми навчання

26 вересня 2019 року учні групи №16 («Помічник машиніста тепловоза. Слюсар з ремонту рухомого складу») на чолі з майстром виробничого навчання Кібишем Віктором Леонідовичем та учні групи №17 («Помічник машиніста електровоза. Слюсар з ремонту рухомого складу») на чолі з майстром виробничого навчання Вознюком Юрієм Миколайовичем провели спільне заняття щодо проведення дуальної форми навчання в локомотивному депо ст. Здолбунів.      

Всеукраїнська премія «Інновації в освіті»Новини

Всеукраїнська премія «Інновації в освіті»

 

Сьогодні  в м. Київ відбулось нагородження переможців Всеукраїнської премії «Інновації в освіті»,  у церемонії  якого взяв участь директор нашого навчального закладу Руслан Шевчук. 

Огляд-конкурс на краще облаштування кімнат гуртожиткуНовини

Огляд-конкурс на краще облаштування кімнат гуртожитку

 

У ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» традиційно у вересні проходив огляд-конкурс на краще облаштування учнівської кімнати.

Конкурс проводиться щорічно адміністрацією училища, учнівським самоврядуванням і Радою гуртожитку з метою залучення учнів до роботи з покращення житлово-побутових умов і санітарного стану, створення затишку в кімнатах, дотримання правил проживання і активної участі проживаючих у громадському житті гуртожитку училища. Участь в огляді-конкурсі беруть всі мешканці гуртожитку.

«Стоп булінг!».Новини

«Стоп булінг!».

Булінг – тривалий процес свідомого жорстокого ставлення, агресивної поведінки, щоб заподіяти шкоду, викликати страх, тривогу або ж створити негативне середовище для людини. Прикметною ознакою булінґу є довготривале «відторгнення» дитини її соціальним оточенням.

Найчастіше булінґ відбувається в таких місцях, де контроль з боку дорослих менший або взагалі його нема. Це може бути двір, сходи, коридори, вбиральні, роздягальні, спортивні майданчики. У деяких випадках учень може піддаватися знущанням і поза територією навчального закладу, кривдники можуть перестріти його на шляху до дому. Навіть удома жертву булінґу можуть продовжувати цькувати, надсилаючи образливі повідомлення на телефон або через соціальні мережі.

Відзначили день фізкультури та спортуНовини

Відзначили день фізкультури та спорту

Традиційним спортивним святом було відзначено в нашому навчальному закладі День фізичної культури та спорту України. Як завжди свято розпочалося святковою урочистою лінійкою. У вівторок, 17 вересня, о 14:00  з однієї сторони подвір’я училища було вишикувано всі групи, а з іншої – кращих спортсменів та спортсменок – тих, що пройшли відбіркові змагання в шести основних видах спорту. Як ніколи багато  було на святі гостей, адже саме в цей день на базі нашого училища проходила  нарада керівників фізичного виховання закладів професійно-технічної освіти Рівненської області. Всі вони уважно спостерігали за ходом спортивного дійства, а деякі з них ще й стали суддями.

День бігуНовини

День бігу

 

Майже одночасно з початком навчального року стартував в нашому училищі і новий спортивний сезон. Відкрився він відбірковими змаганнями до спортивного свята, а вже в понеділок, 16 вересня відбулася перша серйозна спортивна подія року – день бігу «Золота осінь 2019».

"Осінні барви"Новини

"Осінні барви"

Уже традиційно на початку вересня у ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» відбувається яскраве свято «Осінні барви».

Всі учні творчо і з ентузіазмом підійшли до організації виставки – столи майоріли всіма барвами веселки і радували гостей виставки змістовними і цікавими композиціями. Журі досить важко було зорієнтуватися у такому розмаїтті осінньої краси.

День знаньНовини

День знань

Теплими дощами відгомоніло літо, і першовересневим ранком усі навчальні заклади гостинно відчинили двері  своїм вихованцям.

Не залишився осторонь і ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту». Уже стало доброю традицією зустрічати початок нового навчального року, як велике і радісне свято.

Святкова лінійка, присвячена початку нового навчального року та Дню знань, зібрала у цей день велику дружню родину.

Традиційно звучала «Величальна» нашого навчального закладу. Заступник директора з навчально-виховної роботи Олена Віталіївна Трало побажала усім нових звершень та здобутків.

Новини

30 серпня у ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» відбулася перша у цьому навчальному році педагогічна рада. На порядку денному стояло ряд важливих питань.

Роботу засідання розпочав директор Шевчук Р.І., який розповів про підсумки роботи училища за 2018-2019 навчальний рік та завдання педагогічного колективу щодо покращення навчально-виховної і фінансово-господарської роботи в новому навчальному році.

Заступник директора з навчальної роботи Павлюк М.В. ознайомив присутніх із прогнозованим педагогічним навантаженням на 2019-2020 навчальний рік, а також доповів про затвердження завідуючих кабінетами та майстернями.

Перший дзвоникНовини

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"