Материалы за Октябрь 2019 года

Народознавча година «Українська світлиця»Новини

Народознавча година «Українська світлиця»

 

 

Вивчення історії України невід’ємно пов’язане із вивченням історії рідного краю, його побуту, культури, традицій, звичаїв тощо. У нашому навчальному закладі функціонує кімната-музей «Світлиця», завдяки якій є можливість розширити уяву учнів при  опануванні ними історії свого краю.

Фестиваль ранкової зарядки «Ми просинаємося»Новини

Фестиваль ранкової зарядки «Ми просинаємося»

     Усі ми мріємо бути здоровими, сильними, сприт­ними, витривалими. А щоб наші мрії здійснилися, потрібно самим підтримувати рухову активність.

      В рамках місячника з охорони праці проведено фестеваль ранкової зарядки «Ми просинаємося»   З самого ранку зарядка так би мовити, заряджає бадьорістю на весь день. Часто кажуть: "Здо­ров'я в порядку — дякуємо зарядці".

"Народні свята осені на Україні"Новини

"Народні свята осені на Україні"

 

10 жовтня на 3-му поверсі гуртожитку вихователь Шевченко Л.І. провела тематичний вечір "Народні свята осені на Україні". В ході проведення заходу Шевченко І.Л. виховує в учнів почуття патріотизму, гордості за свій народ, вчить дотримуватись традицій та звичаїв нашого народу, виховує повагу до батьків, до природи, землі-годувальниці.

Фотоконкурс «Моя Україно!»Новини

Фотоконкурс «Моя Україно!»

З метою розвитку та популяризації фотомистецтва серед учнівської молоді Рівненський обласний навчально-методичний центр естетичного виховання учнів профтехосвіти проводить  з 21 жовтня по 04 листопада 2019 року обласний заочний конкурс фоторобіт серед учнів професійно-технічних навчальних закладів “Моя Україно!”. На базі нашого навчального закладу цей конкурс відбувся 10 жовтня. У конкурсі взяли участь 16 груп училища.

Будь обережним з вогнем!Новини

Будь обережним з вогнем!

      10 жовтня  в рамках місячника з охорони праці проведена  вікторина - змагання «Будь обережним з вогнем». При проведенні вікторини учні закріпили знання з питань пожежної безпеки,  обережного поводження з вогнем,а також  швидкого   оцінювання  небезпечних  ситуацій, приймати  оптимальні  рішення  щодо  їх  подолання,  правильної поведінки під час пожежі, збереження  свого  здоров'я та інших людей.

Посвята у старостиНовини

Посвята у старости

У ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» плідно працює Рада учнівського самоврядування. Процес  керівництва Ради відбувається безпосередньо за допомогою старостату. У навчальному закладі навчається 18 груп учнів, і у кожній є староста – права рука майстра і класного керівника. Староста повинен давати приклад  для своєї групи, гарно вчитися, бути відповідальним і старанним. Це людина, яку слухають і поважають, яка бере активну участь в житті училища. Старост вирізняє з-поміж учнів значок на грудях: емблема учнівського самоврядування.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"