«Дзеркало моди»

7 ноября 2019 - Администратор
«Дзеркало моди»

       6 листопада учні ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» за спеціальністю «Перукар. Перукар-модельєр. Манікюрник» на чолі з майстрами виробничого навчання Антонюк Оленою Володимирівною та Доброчинською Світланою Петрівною та класним керівником Мазурець Юлією Сергіївною відвідали пʼятнадцятий фестиваль індустрії краси «Дзеркало моди» у Львові.

      Метою поїздки було ознайомитися із компаніями майже з усіх можливих напрямків індустрії краси та з величезним вибором популярних брендів, відомими beauty-майстрами України та СНД, топ-технологами та відвідати безкоштовні майстер-класи.

     Гостям продемонстрували останні розробки та найактуальніші бренди. Також відвідувачі мали можливість придбати продукцію та обладнення за знижками до 50%. Кожен мав змогу почерпнути досвіду та подискутувати із провідними майстрами індустрії краси.

     Безкоштовні майстер-класи на стендах компаній та відкритих майданчиках, демонстрація продукції та обладнання «у дії», майстер-клас з візажу, майстер-клас з нігтьової естетики, майстер клас із зачісок дали можливість нашим слухачам отримати безцінні рекомендації та досвід, взяти участь у дискусіях із провідними майстрами індустрії краси. Будучи учасниками фестивалю, слухачі мали можливість протестувати продукти, обладнання та дізнатися про всі деталі їх використання.

    Учні не лише почерпнули для себе нові знання з індустрії краси, а й мали можливість насолодитися дивовижною атмосферою Львова.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"