ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності за професією «Машиніст тепловоза»

6 апреля 2021 - Администратор
ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності за професією «Машиніст тепловоза»

6 квітня 2021 року у ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» відбувся І - ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії «Машиніст тепловоза» за кваліфікацією «Помічник машиніста тепловоза».

Кращих визначали серед учнів групи №7 за спеціальністю «Машиніст тепловоза. Машиніст електровоза. Слюсар з ремонту рухомого складу».

Конкурс відбувався в онлайн-режимі з використанням дистанційних технологій та складався з двох частин: теоретичного туру та практичного завдання. Теоретичний тур проводився у форматі тестування на платформі Google Classroom, де учні мали можливість перевірити свої професійно-теоретичні знання і максимально заробити 30 балів. Практична частина складалася з трьох завдань: розбирання, збирання та вимірювання параметрів автозчепу СА-3; розрахунку забезпечення гальмами вантажного потягу та розбирання і збирання крана машиніста системи автогальм локомотива.

Виконуючи завдання учні вкотре продемонстрували свої професійні вміння, а саме: якість виконання роботи, дотримання вимог охорони праці, дотримання вимог технологічного процесу та виробничу культуру. Перемогу здобув Голоднюк Владислав, який представлятиме наш навчальний заклад на ІІІ етапі конкурсу. Друге місце посів Літвінчук Вячеслав, а третє – Чайка Сергій.

Ми щиро вітаємо наших переможців та бажаємо їм професійних успіхів та насолоди від улюбленої роботи.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"