ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності за професією «Перукар».

1 апреля 2021 - Администратор
ІІ етап Всеукраїнського  конкурсу фахової майстерності  за професією «Перукар».

01 квітня 2021 року  ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту»  змагалося за першість у  ІІ етапі Всеукраїнського  конкурсу фахової майстерності  серед здобувачів професійної (професійно-технічної)  освіти за професією «Перукар».

Всього в конкурсі взяло участь сім закладів професійної (професійно-технічної) освіти.  ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» представляла учениця групи №10 Рубанець Сніжана в тандемі з моделлю ученицею групи № 14 Вертепною Вікторією.

Конкурс відбувався в онлайн-режимі з використанням дистанційних технологій та складався з теоретичної та практичної частини.

У завдання теоретичного туру  на перевірку професійно-теоретичних знань з професії «Перукар» 2 класу  увійшли питання з предметів: «Перукарська справа», «Матеріалознавство», «Санітарія і гігієна», «охорона праці», «Основи професійної етики та культури спілкування».

Під час практичного туру перед учасниками було поставлено завдання виконати сучасну зачіску на основі стилю «Ретро 60-их років ХХ століття», відповідно до вимог рівня кваліфікації «Перукар» 2 класу.

Учасниця, яка представляла наш заклад,  Рубанець Сніжана, дотримуючись усіх вимог та стилю, виконала красиву зачіску, що у підсумку у практичній частині виборола друге місце.

Не зважаючи на карантинні обмеження та онлайн-режим, раді, що конкурс відбувся. Це дає змогу юним перукарям відчути себе професіоналами у перукарській справі, а також можливість позмагатися  серед найкращих.

Бажаємо нашій учениці Рубанець Сніжані насолоди від улюбленої професії та не останньої перемоги на перукарській ниві.

 

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"