«Міс ДНЗ «Здолбунівське ВПУЗТ» – 2019»

28 марта 2019 - Администратор
«Міс ДНЗ «Здолбунівське ВПУЗТ» – 2019»

Справжнім святом дівочої вроди, елегантності та неповторності стала цьогорічна «Міс ДНЗ «Здолбунівське ВПУЗТ» – 2019». Конкурс проводиться з метою популяризації професій; створення позитивного іміджу людини праці; пропаганди ідеалів і цінностей гармонійного розвитку та формування творчої особистості;  естетичного, культурного та духовного виховання молоді; розвитку культури, краси, гармонії; активізації творчих сил молоді, надання їм можливості самореалізації.

Основними завданнями конкурсу є: цілеспрямоване створення для молоді сучасних еталонів для наслідування: молодих, активних, духовно розвинених красивих особистостей, орієнтованих на успіх у власному житті, навчанні та майбутній професійній кар’єрі; пропагування принципів здорового способу життя, формування серед молоді моди на здоров’я, природну красу, освіту, фізичну та духовну досконалість; залучення учнівської молоді до художньо-естетичної діяльності.

Програма виступу учасниць складалася з п’ять конкурсів. У першому конкурсі «Візитна картка» дівчатам пропонувалося коротко розповісти про себе та про свою майбутню професію. Другий конкурс «Інтерв’ю» дав змогу учасницям показати себе не лише красунями, а й розумницями.

З давніх давен вишита сорочка вважається оберегом. Є символом краси, здоров’я, щасливої долі, родової пам’яті, святості та любові. Не могли організатори конкурсу обійти національні традиції, тому третім конкурсом було «Дефіле у вишиванці», у якому дівчата показали не лише легкість і витонченість ходи, а й свої уміння носити оберіг українського народу – вишиванку.

Захопливим та оригінальним був четвертий конкурс «Коронний номер».

Конкурсантки у довільній формі розкривали свої таланти на сцені (володіння професією, вокал, хореографія, гра на музичних інструментах, розмовний чи оригінальний жанр).

Останнім був конкурс «Дефіле у вечірній сукні», під час якого дівчата наче справжні леді, дефілювали сценою.

Виступи конкурсанток оцінювало журі, яке визначило трьох переможниць у головних номінаціях за кількістю набраних балів: «Міс ДНЗ «Здолбунівське ВПУЗТ» – 2019» стала Федорчук Вероніка, «Перша Віце-міс ДНЗ «Здолбунівське ВПУЗТ» – 2019» – Аврамчук Вікторія, «Друга Віце-міс ДНЗ «Здолбунівське ВПУЗТ» – 2019» – Іванюк Дар’я. Також журі визначило переможниць конкурсу в таких номінаціях: «Міс Чарівність» – Поліщук Ольга, «Міс Ніжність» – Гойчук Тетяна, «Міс Юність» – Васильчук Анна, «Міс Талант» – Донська Вікторія. А «Міс Глядацьких симпатій»  стала Васильчук Анна.

  Учасниці конкурсу «Міс ДНЗ «Здолбунівське ВПУЗТ» – 2019» в усіх номінаціях були нагороджені грамотами навчального закладу та подарунками від учнівського профспілкового комітету.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"