«Міс профтехосвітяночка-2019»

18 апреля 2019 - Администратор
«Міс профтехосвітяночка-2019»

17 квітня у актовій залі Вищого професійного училища №1 м. Рівне відбудеться обласний конкурс «Міс профтехосвітяночка-2019» серед учениць закладів професійної (професійно-технічної) освіти. Конкурс проводиться з метою пропаганди ідеалів і цінностей гармонійного розвитку та формування творчої особистості; естетичного, культурного та духовного виховання молоді.

Організатори конкурсу – управління освіти і науки облдержадміністрації та Навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області.

Учасниці представляли свою майбутню професію у конкурсному завданні «Візитна картка», демонстрували свої здібності й таланти у конкурсі «Мій талант» і виконували «Дефіле у вишиванці».

Наш навчальний заклад представляла чарівна дівчина Федорчук Вероніка – учениця першого курсу, групи №1 «Черговий стрілочного поста. Оператор поста централізації» (класний керівник – Ладчук О.О., майстер в/н –  Борзенко Н.С.). Наша Вероніка отримала титул «Міс винахідливість». З цим її і вітаємо.

«Міс профтехосвітяночка-2019» – це не звичайне свято для талановитих та вродливих дівчат, яких наразі багато, а особливе серйозне дійство, де перемагає найдостойніша з усіх достойних.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"