«Міс Профтехосвітяночка-2021»

8 мая 2021 - Администратор
«Міс Профтехосвітяночка-2021»

07 квітня у актовій залі ДНЗ «Рівненське ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі» відбулася онлайн-церемонія нагородження онлайн-конкурсу «Міс Профтехосвітяночка-2021» серед учениць закладів професійної (професійно-технічної) освіти Рівненщини. Конкурс проводиться з метою пропаганди ідеалів і цінностей гармонійного розвитку та формування творчої особистості; естетичного, культурного та духовного виховання молоді.

Організатори конкурсу – управління освіти і науки облдержадміністрації та Навчально-методичний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області.

Учасниці представляли себе у конкурсному завданні «Візитна картка», демонстрували свої здібності й таланти у конкурсі «Мій талант» і виконували «Дефіле у вишиванці».

Наш навчальний заклад представляла чарівна дівчина Катерина Павленко – учениця другого курсу, групи №10 за спеціальністю «Перукар (перукар-модельєр). Манікюрник» (класний керівник – Мазурець Ю.С., майстер виробничого навчання –  Доброчинська С.П.). Наша Катерина отримала титул «Перша віце-Міс Профтехосвітяночка-2021». Вітаємо та бажаємо нашій красуні не зупинятися на досягнутому, впевнено йти до своєї мети, бути завжди попереду, творчих успіхів та натхнення! Зачаровуй своєю красою весь світ!

«Міс профтехосвітяночка-2021» – це не звичайне свято для талановитих та вродливих дівчат, яких наразі багато, а особливе, серйозне дійство, де перемагає найдостойніша з усіх достойних.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"