«Минуле стукає в наші серця»

3 декабря 2019 - Администратор
«Минуле стукає в наші серця»

 

У ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» на третьому поверсі гуртожитку вихователем Шевченко Людмилою Іванівною було проведено годину духовності «Минуле стукає в наші серця», приурочену Дню пам’яті жертв Голодомору та політичних репресій в Україні.

Під час заходу учні груп №18,10,11 дізналися про причини Голодомору в Україні та його наслідки для українського народу, прозвучали поезії патріотичного характеру, спрямовані на формування національної свідомості майбутніх будівельників суверенної держави, зачитані спогади очевидців. Учениці переглянули відеосюжети документального фільму «Спогади очевидців» та художній фільм «Голод 33», переглянули відео презентацію, яка висвітлює історичні факти.

В ході проведення заходу вихователь формує в учнів щирі людські почуття, співчуття до трагічної долі рідного народу, громадську відповідальність за його майбутнє, виховує повагу до минулого України.

Активну участь у заході приймали учениці: Гончарук Ангеліна, Сукало Ірина, Заяць Тетяна, Донська Вікторія, Рубанець Сніжана.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"