"Осінні барви"

10 сентября 2019 - Администратор
"Осінні барви"

Уже традиційно на початку вересня у ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» відбувається яскраве свято «Осінні барви».

Всі учні творчо і з ентузіазмом підійшли до організації виставки – столи майоріли всіма барвами веселки і радували гостей виставки змістовними і цікавими композиціями. Журі досить важко було зорієнтуватися у такому розмаїтті осінньої краси.

Найкращими визнали роботи: І місце – групи №1 («Черговий стрілочного поста. Оператор поста централізації», майстер в/н Борзенко Н.С., класний керівник Ладчук О.О.);

ІІ місце – групи №3 («Слюсар з ремонту рухомого складу», майстер в/н Богатюк В.М., класний керівник Остап’юк В.О.) та групи №10 («Перукар (перукар-модельєр). Манікюрник», майстер в/н Доброчинська С.П., класний керівник Мазурець Ю.С.).;

ІІІ місце – групи №5 («Слюсар з ремонту рухомого складу», майстер в/н Вознюк Ю.М., класний керівник Шеменюк Н.В.).

Красивими та цікавими були також композиції груп: №11 («Перукар (перукар-модельєр). Манікюрник»), №15 («Машиніст тепловоза. Слюсар з ремонту рухомого складу»), №13 («Опоряджувальник будівельний»), №18 («Провідник пасажирського вагону»), №4 («Оглядач вагонів. Оглядач-ремонтник вагонів»). Для перемоги їм не вистачило декількох балів.

На ранковій лінійці переможці були нагороджені грамотами та солодкими подарунками від учнівського профкому. Всім учасникам виставки дякуємо за плідну роботу та бажаємо натхнення у подальшій творчій діяльності.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"