«Підліткова злочинність та її наслідки»

8 декабря 2020 - Администратор
«Підліткова злочинність та її наслідки»

В наш час актуальною проблемою є підліткова злочинність, яка притягується до адміністративної та кримінальної відповідальності.

Щоб передбачити злочинність у молодіжному середовищі та на підтримку  Всеукраїнської акції  «16 днів проти насильства»  у ДНЗ «Здолбунівське ВПУЗТ» 8 грудня практичним психологом Якубчик В. Р. та викладачем математики  Корчинською О. В. був проведений урок-застереження для учнів групи №3 за спеціальністю «Слюсар з ремонту рухомого складу» на тему: «Підліткова злочинність та її наслідки». Під час якого ознайомили учнів з  особливостями адміністративної та кримінальної відповідальності  за скоєння булінгу (цькування), розпивання спиртних напоїв у громадських місцях, крадіжки, вандалізм, тощо.

      Адже, проводячи дані заходи ми закликаємо молодь бути добропорядними людьми, надавати добрий приклад наступним поколінням, не руйнувати свого життя, сприяти своїми зусиллями зменшенню насилля, злочинності та інших негативних явищ у нашому суспільстві – будувати гідне майбутнє своїх дітей.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"