"Різдвяні дзвіночки"

16 января 2020 - Администратор
"Різдвяні дзвіночки"

Під такою назвою в ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» пройшла новорічно-різдвяна виставка. На розсуд широкого загалу учнівської молоді та педагогів були представлені роботи, виконані учнями в довільній формі за напрямком новорічна флористика: флористичні вироби та композиції новорічно-різдвяної тематики, які символізують та відображають національні різдвяно-новорічні дійства. Роботи різнилися технікою виконання та оформлення, ідейним задумом, але всі однаково цікаві та оригінальні. Чого тут тільки не було: виконані з різних природних матеріалів ялиночки, ангелочки, різнокольорові півники, вертепи, сніговики, вітальні листівки, ялинкові прикраси, новорічні віночки! Журі, до складу якого увійшли директор навчального закладу Шевчук Р.І., заступник директора з НВР Павлюк М.В., методист Боярчук І.С., та голова Ради учнівського самоврядування Ленчук Іван, довелося нелегко серед такого розмаїття новорічної краси.

Третє місце зайняли учні групи №6 «Оглядач вагонів. Оглядач-ремонтник вагонів» (класний керівник – Корчинська О.В., майстер в/н – Закалевич О.М.), друге – група №5 «Слюсар з ремонту рухомого складу» (класний керівник – Шеменюк Н.В., майстер в/н – Вознюк Ю.М.). Переможцями конкурсу стали учні групи №13 «Опоряджувальник будівельний» (класний керівник – Поліщук Н.А., майстри в/н – Калиновська Л.І., Мельник Т.С.).

Колядками та витворами мистецтва завершили різдвяний цикл свят і чекатимемо наступних, надіючись на мир і спокій як у державі, так і у своїх домівках.

 

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"