«Історія розвитку залізничного транспорту міста Здолбунів та нашого навчального закладу»

28 января 2021 - Администратор
«Історія розвитку залізничного транспорту міста Здолбунів та нашого навчального закладу»

Вихователем Мороз Людмилою Володимирівною була проведена вечірня зустріч «Історія розвитку залізничного транспорту міста Здолбунів та нашого навчального закладу» з учнями групи №20. Розвиток залізничного транспорту потребував з кожним роком все більше кваліфікованих робітників. Учні дізналися, які події започаткували розвиток професійної освіти на Рівненщині.

Для учнів була проведена екскурсія у холі другого поверху гуртожитку, де є велика колекція фотографій. Вихователь розповіла учням про людей, які сумлінно довгі роки працювали в навчальному закладі, про училище в післявоєнні роки і до сьогодення.

Сьогодні наше училище – це сучасний високорозвинений заклад, педагогічні працівники якого дають глибокі професійні знання, залучають учнів до творчої праці, сприяють розвитку особистості, вчать жити серед людей.

За цей час створювалась та змінювалась матеріально-технічна база, де накопичувалось все краще для розвитку навчального закладу. Цьому сприяли досвідчені керівники: Грачов П.Я., Пісковий І.М., Єланський М.Г., Сасько-Комзол П.І.. Шевченко І.Ф., Самусенко А.М., Лесько В.І., Плюссер В.В. та теперішній директор Шевчук Руслан Іванович, який з честю, натхненням, творчою наснагою, професіоналізмом, людяністю продовжує нелегку справу своїх попередників.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"