"Святкові топіарії з нагоди 80-річчя ПТО"

2 октября 2020 - Администратор
"Святкові топіарії з нагоди 80-річчя ПТО"

ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» продовжує святкування з нагоди ювілею професійної освіти. Наш заклад багатий своєю історією, звершеннями поколінь, професійністю мудрих педагогів та майстрів і вдячними за науку та професійні навики випускниками. Училище, неначе молодіє від усмішок учнів, невтомності директора й творчості педагогів.

З нагоди 80-річчя професійної освіти України, вихователь Ковтун Анастасія Олександрівна разом з учнями груп №9, 10, 11, 14, 15, 19 на занятті гуртка «Майстерня умілих рук» в гуртожитку створили подарунки-топіарії для людей, які присвятили системі ПТО значну частину свого життя. Щиро усвідомлюючи вагу клопіткої праці наших педагогів та майстрів, хотілося зробити їм щось приємне.

Топіарій – декоративне дерево, яке виготовляють з різних підручних матеріалів. Хочеться звернути особливу увагу на те, що топіарії також часто називають деревцями щастя. Таке припущення прийшло до нас зі Сходу. І це цілком обґрунтовано. Справа в тому, що з давніх часів щось сильне і приємне, в емоційному сенсі, уявлялося у формі кулі. Тому вважається що форма кулі  деревця є своєрідним «контейнером», оболонкою позитивної енергії, яка і приносить щастя його володареві. Тому, подарувавши топіарій, можна вважати, що ви  подарували шматочок щастя дорогій вам людині.

Ми щиро бажаємо щастя людям, які присвятили системі ПТО значну частину свого життя. Любимо, пишаємося, цінуємо!

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"