«Вчимося розуміти і поважати інших»

12 ноября 2020 - Администратор
«Вчимося розуміти і поважати інших»

16 листопада у всьому світі відзначається Міжнародний день толерантності. Його запровадили у 1996 році за рішенням Генеральної Асамблеї ООН. Саме цього дня ЮНЕСКО ухвалило Декларацію принципів терпимості.

       У Декларації йдеться  про рівність усіх людей, незалежно від їхнього віросповідання, етнічної незалежності чи кольору шкіри. Ця Декларація розвиває принципи, які були сформульовані ще у 1948р, у Загальній декларації прав людини.

            В рамках відзначення цього дня з метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей, задля пропаганди принципів терпимості та розвитку толерантних відносин між учасниками навчально-виховного процесу у ДНЗ «Здолбунівське ВПУЗТ» психологом Якубчик В.Р. 12.11.2020р з дітьми-сиротами та дітьми позбавленими батьківського піклування був проведений тренінг «Вчимося розуміти і поважати інших». Під час  якого учні виконували різні психологічні вправи по даній темі та ознайомилися з поняттям, що таке толерантність і її значення для спілкування та життя людей, ознаки толерантної людини.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"