«Використання мастильних матеріалів та охолоджуючих рідин. Пожежна безпека»

16 марта 2021 - Администратор
«Використання мастильних матеріалів та охолоджуючих рідин. Пожежна безпека»

В рамках місячника з охорони праці в ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» викладач  Марія Аліксійчук провела урок з предмету «Матеріалознавство» у групі № 9 за спеціальністю «Слюсар-ремонтник. Слюсар з ремонту рухомого складу». Тема уроку: «Використання мастильних матеріалів та охолоджуючих рідин. Пожежна безпека».

Метою було повторити з учнями правила пожежної безпеки, як правильно діяти під час пожежі, причини, що призводять до виникнення пожежі, вивчити використання мастильних матеріалів та охолоджуючих рідин.

Урок у нестандартній формі дає можливість  розвивати творчий потенціал учнів, логічне мислення; виховувати правильне світобачення до обраної професії.

Міжпредметні зв’язки сприяли досягненню мети уроку. Учні мали можливість актуалізувати знання, що орієнтовані на застосування матеріалу з охорони праці та матеріалознавства.

На уроці було вдало поєднано різні форми і методи роботи, зокрема робота з мультимедійним проєктором, усні відповіді учнів, самостійна і групова  робота учнів, сучасний підхід  викладача до уроку.

 

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"