Акція «Зробимо планету чистішою»

20 сентября 2021 - Администратор
Акція «Зробимо планету чистішою»

18 вересня 2021 року ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» взяв участь в акції «Зробимо планету чистішою». Учні групи №3 та №8 за спеціальністю ''Опоряджувальник будівельний. Монтажник систем утеплення'', на чолі з майстрами виробничого навчання Швець С.І. та Герасимчуком М.М. організували прибирання території навчального закладу по вулиці Старомильській.

Природа – це наш дім. І ми черпаємо з природи всі багатства. Її краса й велич залишаються нашим головним скарбом. Тому, з метою привернення уваги до проблем екології та відновлення екосистеми планети, з метою формування позитивного іміджу України у світі, наші учні та працівники теж не могли залишитися осторонь та долучилися до акції.

Учні перетворили роботу на розвагу: наввипередки носили пластикові пляшки, збирали пакети, гілля, робили селфі та знімали відео процесу. Проте під суворим керівництвом майстрів виробничого навчання про основну мету заходу не забували. Щиро сподіваємося, що ми, все-таки, трішки очистили наш світ від сміття.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"