Атестація педагогів училища

11 марта 2020 - Администратор
Атестація педагогів училища

    У ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» відбулося засідання атестаційної комісії.

    Атестація педагогічних працівників – це система заходів, спрямована на всебічне комплексне оцінювання їх педагогічної діяльності, за якою визначається відповідність працівника займаній посаді, рівень його кваліфікації та присвоюється кваліфікаційна категорія, педагогічне звання. 

   Метою атестації є стимулювання цілеспрямованого безперервного підвищення рівня професійної компетентності педагогічних працівників училища, росту їх професійної майстерності, розвитку творчої ініціативи, забезпечення ефективності та якості освітнього процесу в навчальному закладі

    Викладачі училища, які атестувалися, у своїх творчих презентаціях показали, чого досягнули упродовж п’яти років, надали результати своєї педагогічної діяльності у вигляді методичних доробок, власних напрацювань, публікацій у фахових виданнях, участі у виховних заходах, семінарах, конференціях, тощо.

    На засіданні атестаційної комісії було розглянуто матеріали роботи п’яти педагогічних працівників, які в міжатестаційний період активно реалізовували свою педагогічну компетентність в освітній процес училища.

    За результатами діяльності педагогічних працівників атестаційна комісія ухвалила рішення про відповідність займаним посадам усіх педагогічних працівників та відповідно до повноважень присвоїла відповідні кваліфікаційні категорії та тарифні розряди. Також атестаційна комісія ухвалила рішення порушити клопотання перед атестаційною комісією управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації про присвоєння кваліфікаційної категорії «Спеціаліст вищої категорії»,  педагогічного звання «Майстер виробничого навчання ІІ категорії» та про відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії та педагогічному званню педагогам училища відповідно до Типового положення про атестацію. 

    Аналіз підсумків атестації свідчить про професійне зростання педагогів нашого навчального закладу. Вітаємо наших викладачів та майстрів виробничого навчання з успішною атестацією та дякуємо за плідну й результативну роботу.

 

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"