Bідвідали виставку художніх робіт «Осіння палітра».

8 октября 2021 - Администратор
Bідвідали виставку художніх робіт «Осіння палітра».

8 жовтня 2021 року учні групи №11 за спеціальністю «Перукар (перукар-модельєр). Манікюрник» ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту»  відвідали виставку художніх робіт «Осіння палітра». У Здолбунівському центрі культури і дозвілля Здолбунівської міської ради було представлено виставки робіт художників Здолбунівської громади: Оксани Міхеєвої, Оксани Степанюк, Лесі Дрозд, Сергія Плевака та Наталії Кірієвської.

Учні були вражені кількістю красивих і яскравих картин місцевих митців. Різноманітність сюжетів, розмірів і технік, у яких були виконані картини, не змогла залишити байдужим. Кожна картина розповідає про свого автора. Кожен художник особливий. Його характер, темперамент, настрій та стан душі, закладені в полотнах, тому глядач може читати твір, розглядаючи кольорову гаму, інтенсивність мазків...

Екскурсію організували з метою отримання естетичного задоволення, а також з пізнавальними цілями. Адже, як висловлювався Й.В. Ґете: «Прекрасне в житті, прекрасне в мистецтві допомагає людині жити, допомагає виконувати складну справу життя, бо це прекрасне випрямляє її душу. Мистецтво – посередник того, що неможливо висловити.»

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"