Батьківські збори в групі № 9 "Слюсар з ремонту рухомого складу"

12 июня 2020 - Администратор
Батьківські збори в групі № 9 "Слюсар з ремонту рухомого складу"

12 червня 2020 року о 12 годині на базі ДНЗ «Здолбунівське ВПУЗТ» відбулися онлайн батьківські збори у групі №9, які провели класний керівник Якубчик В. Р. та майстер виробничого навчання Гуменюк П. В.

 На даних зборах учням і батькам повідомили коли  буде проходити ЗНО та ДПА, яка також буде проходити в формі онлайн та всі питання, які стосуються випускної групи. Адже зовнішнє незалежне оцінювання-відповідальна подія для випускників закладу. Ознайомили учнів із процедурою проведення тестування  та роз’яснили для батьків та учнів всі аспекти ЗНО.

 Також на зборах були присутні  заступник з НВР Олена Трало та методист Ірина Боярчук, які також роз’яснювали для учнів та батьків дані питання.  Батьки мали змогу поставити їм питання, які їх цікавили і ділилися, як їх діти готуються до ДПА та ЗНО.

Адже для випускників відкривається нова сторінка життя. Нехай обраний ними шлях буде щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Щоб вони завжди були впевнені у власних силах. Сміливо реалізовували свої здібності і таланти. Будьте гідними творцями свого життя.

 

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"