Батьківські збори

19 ноября 2019 - Администратор
Батьківські збори

У ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» відбулись батьківські збори в групі №9 за спеціальністю «Слюсар з ремонту рухомого складу», які провели майстер виробничого навчання Гуменюк П.В. та класний керівник Якубчик В.Р.

Зустріч з батьками проходила в нетрадиційній формі під гаслом «Життя людини – найвища цінність». Епіграфом  до зустрічі були слова Леонардо да Вінчі «Пам`ятай, життя – це  подарунок, і той хто його не цінує, на цей подарунок не заслуговує». Якубчик В.Р. спонукала учнів до роздумів про життєві проблеми та цінності. Класний керівник хотіла показати роль людини в суспільстві і довести, що ця роль залежить від самої особистості, сприяти вихованню високих морально-етичних якостей, виробляти активну життєву позицію.

 У ході проведення зборів були проведенні ігри про роздуми і про пріоритети життєвих цінностей між батьками та їхніми дітьми. Це такі ігри як, «Фантазер», «Психологи», «Мудреці».

 Любов, милосердя, повага до людей, сила духу – ось ті основні цінності, що ними має запастися кожен учень, вирушаючи в життєву дорогу.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"