Безпечний інтернет

11 февраля 2020 - Администратор
Безпечний інтернет

Інтернет-технології стали природною складовою життя для сучасної молоді. Комп’ютер є не тільки розвагою, але й засобом спілкування, самовираження та розвитку особистості. 11 лютого 2020 року у світі  відзначається День безпечного інтернету під гаслом «Разом для найкращого інтернету».

 Інтернет-технології стали природною складовою життя для сучасної молоді. Комп’ютер є не тільки розвагою, але й засобом спілкування, самовираження та розвитку особистості. 11 лютого 2020 року у світі  відзначається День безпечного інтернету під гаслом « Разом для найкращого інтернету».

У зв’язку з цим у «ДНЗ Здолбунівське ВПУЗТ» психологом Якубчик В.Р  по групах  навчального закладу була проведена бесіда з переглядом презентацій та відеороликів по даній темі.  В ході якої учні дізналися,як не загубитися в онлайн-океані, опанували основні правила користування інтернетом і , як захистити себе від можливих неприємностей. Адже вся увага приділяється підростаючому поколінню . Всі вони мають право на особливий захист і допомогу під час роботи в інтернеті, і мають бути під особливим захистом від перешкод для свого фізичного, психологічного і морального благополуччя, зокрема від сексуальної експлуатації та наруги в інтернеті та інших форм кіберзлочинності.

 Сподіваємось, що учні, отримавши нові знання щодо безпеки в мережі інтернет, зможуть уберегти себе від потенційних небезпек  глобальних мереж.

 Адже бути обізнаним означає бути озброєним.

      

        

 

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"