Чергове засідання методичної комісії природничо-математичних дисциплін

8 октября 2021 - Администратор
Чергове засідання методичної комісії природничо-математичних дисциплін

«Дистанційне навчання – сучасний формат освіти» – тема чергового засідання методичної комісії природничо-математичних дисциплін, що відбулось  07 жовтня 2021 року у  ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту».

Цифровізація освітнього процесу пропонує нові інструменти для навчання. Кожен викладач, майстер виробничого навчання має ними оволодіти та втілювати в освітній процес.

У дружній творчій атмосфері педагоги на засіданні методичної комісії розглянули питання методичних рекомендацій щодо організації дистанційного навчання в училищі (на основі посібника, підготовленого за підтримки Міжнародного фонду «Відродження», «Організація дистанційного навчання в школі»). Також обговорили питання щодо створення власних розробок  дистанційних занять та інтерактивних вправ, їх технічного втілення і практичного використання під час заняття.  Особливу увагу приділили питанню щодо розвитку STEM-освіти, про що викладено у листі ІМЗО від 11.08.2021 № 22.1/10-1775 «Методичні рекомендації щодо розвитку STEM-освіти в закладах загальної середньої та позашкільної освіти у 2021/2022 навчальному році».

На завершення засідання відбулась дискусія щодо ефективного застосування власних розробок STEM-уроків для дистанційних занять.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"