Чергове засідання педагогічної ради

2 декабря 2019 - Администратор
Чергове засідання педагогічної ради

   29 листопада в приміщенні лекційної зали ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище» відбулося чергове засідання педагогічної ради. На початку засідання привітали молоду колегу, що поповнила сімʼю педагогічного колективу, майстра виробничого навчання Головерсу Анастасію Олександрівну.

 

  Роботу засідання розпочав Павлюк Микола Васильович, заступник директора з навчальоно-виробничої роботи, який ознайомив присутніх із порядком денним.

    Із результатами аналізу  діагностичних контрольних робіт учнів І курсу за неповну середню освіту виступили голови методичних комісій. 

   Проаналізувала стан викладання та рівень компетентності учнів з предметів «Хімія», «Біологія і екологія»  голова методичної комісії Шеменюк Наталія Володимирівна. У своєму виступі Наталія Володимирівна основну увагу акцентувала на організацію освітнього процесу, навчально-методичне забезпечення викладання дисциплін, здійснення науково-методичної роботи з питання підвищення професійної компетентності викладачів, на проведення контрольних робіт з метою визначення рівня навчальних досягнень учнів.

   Проведення предметних олімпіад є одним з шляхів реалізації системи освітньої роботи, а саме, одним з важливих засобів підвищення якості навчання. Про проведення та підсумки І туру предметних олімпіад доповіли Шеменюк Наталія Володимирівна, Поліщук Наталія Андріївна, та Бойко Лідія Григоріївна.

    Заступник директора з навчально-виховної роботи Трало Олена Віталіївна проінформувала колектив щодо організації та проведення профорієнтаційної роботи.

    Засідання завершили затвердженням Положення про правила прийому учнів на 2020-2021 навчальний рік та Положення про апеляційну комісію, про що доповів Павлюк Микола Васильович.

    Обговоривши питання порядку денного, педагогічна рада ухвалила відповідні рішення.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"