Черговий аналіз освітньої діяльності

22 ноября 2021 - Администратор
Черговий аналіз освітньої діяльності

22 листопада у ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» відбулося чергове засідання педагогічної ради, основні питання якого висвітлили результативність діагностичного контролю успішності здобувачів освіти базової загальної середньої  освіти, стану викладання навчальних предметів, а також стану використання інноваційних технологій під час практично-орієнтованого навчання у СТЕМ-центрі.

Голови методичних комісій Наталія Поліщук та Наталія Шеменюк доповіли про результати аналізу діагностичних контрольних робіт за 9 класів навчання у загальноосвітніх школах здобувачів освіти  першого курсу. У цікавих та наповнених презентаціях викладачі детально окреслили проблеми та типові помилки, на яких варто зосередити увагу у подальшій освітній роботі зі здобувачами освіти. Також проаналізували стан викладання та рівень компетентності здобувачів освіти з таких предметів як «Іноземна мова», «Історія України», «ПТЕ та інструкції». та виступили з доповідями викладачі: Олеся Вознюк, Світлана Шевцова, та Оксана Ладчук. Назар Флорак презентував можливості та досягнення у використанні сучасних інноваційних технологій  в рамках роботи STEM-центру нашого закладу освіти.

Майстер виробничого навчання Володимир Чернюк поділився багажем професійних знань та досвідом своєї  роботи із пошуку шляхів підвищення якості професійного навчання майбутніх будівельників.

 Заступник директора з навчально-виробничої роботи Ольга Романюк презентувала колективу Правила прийому на навчання у ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» здобувачів освіти на 2022-2023 навчальний рік, акцентувала увагу присутніх на робітничих професіях, за якими здійснюватиметься профорієнтаційна робота найближчим часом. Питання профорієнтації продовжила у своєму виступі заступник директора з навчально-виховної роботи Олена Трало, яка повідомила план здійснення піар-кампанії щодо наступного набору.

Особливу увагу на даному засіданні педради було приділено затвердженню орієнтовного плану підвищення кваліфікації педагогічних працівників. Методист закладу Ірина Боярчук у своєму виступі акцентувала увагу на безперервному процесі підвищення кваліфікації педагогів та презентувала орієнтований план підвищення кваліфікації педагогічних працівників ДНЗ «Здолбунівське ВПУЗТ» на 2022 рік.

Атмосфера роботи педагогічної ради була робочою та дружньою. За результатами педради прийнято ряд важливих рішень, які будуть визначати головний вектор роботи закладу освіти.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"