Дівчата можуть все!

13 октября 2021 - Администратор
Дівчата можуть все!

Під таким гаслом учениці ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» на чолі з координатором проекту Ольгою Романюк долучилися  до Спільноти Дівчата STEM, яка має на меті зруйнувати гендерні стереотипи щодо дівчат у світі технологій.

11 жовтня у світі відзначається Національний День Дівчат у технологіях - можливість дізнатися про світ "технологій" зсередини!

Учасниці Спільноти взяли участь в онлайн конференції, де відбулося знайомство з надихаючими й успішними жінками з топових технологічних компаній та державних й міжнародних установ; відкрили секрети успіху та отримали цінні поради щодо розвитку й роботи у сфері технологій; послухали захоплюючі історії та обговорення і, звісно, отримали незабутні враження!

Створити дизайн для додатку відомого дому моди Fendi? Чи попрацювати у віртуальній реальності із найбільшим 3D банком CGTrader? Важко повірити, що усі ці речі для світового ринку створює команда дизайнерів у Рівному. Важко повірити, що вони відкриті і для соціальних проектів у своєму рідному місті. Саме в рамках даного проекту учениці ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» мали можливість відвідати Habitat Design Agency та поспілкуватися з її співзасновником Віктором Самохваловим. Дівчата ознайомилися з особливостями їх діяльності, обговорили  діджитал-продукти майбутнього та дізналися, як дівчата і жінки можуть побудувати свою кар’єру у сферах технологій. Саме їхня історія мотивує нас змінювати цей світ зараз!

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"