Дівчата також в призерах

13 декабря 2019 - Администратор
Дівчата також в призерах

    Підтримали почин наших баскетболістів, які тиждень тому здобули друге місце обласної спартакіади з баскетболу і їх «колеги» дівчата.

     Змагання відбулися в середу, 11 грудня в м. Рівне, і участь в них прийняло дванадцять команд з усієї області. Нам вже в груповому етапі дісталися доволі непрості суперниці – Острозьке ВПУ № 28 та Рівненський професійний ліцей, але проблем з ними в наших дівчат не виникло – перших було обіграно з рахунком 27:6, а других – 32:2.

     В півфінальному матчі нашій команді волею сліпого жереба випало зустрітись з минулорічними чемпіонками – сильною командою ДПТНЗ Рівненського ПТО сервісу та дизайну. На жаль у впертій боротьбі наші дівчата все ж поступилися в кінцівці матчу з рахунком 16:20. Тож довелося грати за третє місце з Березнівським ВПУ № 4. Здолбунівчанки не залишили суперницям жодного шансу, сповна зігнавши злість за попередню поразку. Рахунок 43:5 сповна відображає хід подій на майданчику. Тож в нас чергове призове місце -  «бронза» першості Рівненської області з баскетболу серед дівчат. До речі вперше за останні п’ять років.

         Важко виділити когось з дівчат, адже всі старалися та всі зробили свій вагомий внесок в загальний успіх. Ось стартовий склад нашої команди: Мельникова Анастасія (гр. № 18), Костюк Людмила (гр. № 1), Свистунович Марія (гр. № 1), Івашинюта Маргарита (гр. № 1), Кривко Анна (гр. № 18). Дуже сильною в нашій команді була і лава запасних, з якої постійно виходили на майданчик, та допомагали подругам по команді Йовик Наталія (гр. № 18), Кадлубіцька Лариса (гр. № 13), Веремійчук Вікторія (гр. № 14) та новачок команди - Аврамчук Вікторія (гр. № 1).

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"