День Гідності та Свободи

19 ноября 2020 - Администратор
День Гідності та Свободи

Історія України мала багато трагічних періодів, коли свобода і навіть сам факт існування українського народу опинявся під загрозою. Але завжди, в такі періоди, найкращі сини і дочки України ставали на захист своєї землі, своєї держави, своїх співвітчизників.

Україна – країна нескорених. 21 листопада будемо відзначати День Гідності та Свободи. Цього дня ми вшановуємо учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності, світлу пам’ять Героїв Небесної Сотні і всіх учасників – добровольців цих революцій, які вже стали прикладом для майбутніх поколінь.

Події двох Майданів, за якими з посиленою увагою стежив весь світ, об’єднали наш народ задля відстоювання незалежності і соборності України, її європейського вибору, захисту демократичних цінностей та громадянських прав.

Сьогодні, ця боротьба продовжується. Свою перемогу Україна має здобути не лише на полях воєнних битв чи за столом міжнародних переговорів. Українська революція Гідності переможе остаточно тоді, коли у країні будуть здійснені радикальні політичні та економічні реформи, створені чесні і непорушні правила гри для бізнесу, подолана корупція, покарані злочинці. Коли європейські моральні та соціальні стандарти життя стануть нормою для нашого суспільства. Коли кожен із нас, усвідомлюючи високу відповідальність перед майбутніми поколіннями українців, стане небайдужим до долі своєї країни, рідної землі та буде робити все для того, щоб завершити розпочате, вистояти і перемогти.

Напередодні Дня Гідності та Свободи, бібліотекарі училища та  Здолбунівської РБДЮ долучилися до відзначення цієї події та провели бібліореверс «Події, що змінили долю України» для учнів першого курсу, майбутніх слюсарів.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"