День відкритих дверей

17 марта 2019 - Администратор
День відкритих дверей

 16 березня у ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» традиційно відбувся День відкритих дверей.

 У стінах навчального закладу зібралися майбутні абітурієнти та їх батьки з різних шкіл Рівненської та Волинської областей.

 В актовій залі гостям була продемонстрована цікава та насичена пізнавальна програма про життя та діяльність училища.

 Традиційно розпочали захід з «Величальної училища» у виконанні солістів зразкового гурту естрадної пісні «Мереживо» Ленчука Івана, Фурса Назара та Кендися Андрія. Також усі присутні мали можливість переглянути профорієнтаційний фільм.

   Заступник директора з навчально-виховної роботи Трало О.В. проінформувала гостей щодо особливостей навчання у закладі, звернула увагу на те, що в позаурочний час учні мають змогу займатися в колективах  художньої самодіяльності, в спортивних секціях та гуртках; майстер в/н Швець Світлана Іванівна ознайомила майбутніх абітурієнтів зі специфікою виробничої практики; викладач іноземної мови Шевцова Світлана Вікторівна розповіла про педагогічний колектив та оснащення кабінетів; вихователь Мороз Л.В. ознайомила присутніх із життям гуртожитку.

   Родзинкою свята став фестиваль професій. Наші учні цікаво і неординарно представили обрані професії, за якими навчаються.

   Учениці групи №1 Аврамчук Вікторія та Федорчук Вероніка подарували гостям сучасний танець. «Українське попурі» прозвучало у виконанні учениць групи №14 Іванюк Дар’ї та Веремійчук Вікторії, які є учасницями зразкового гурту естрадної пісні «Мереживо».

   По закінченню концертної програми працівники закладу роздавали профорієнтаційні листівки та відповідали на поставлені гостями питання.

   Увазі присутніх також була представлена виставка слюсарних інструментів та столярних виробів, виготовлених учнями на уроках виробничого навчання. Проте на цьому День відкритих дверей не закінчився. На закінчення зустрічі майбутнім абітурієнтам було організовано екскурсію навчальними корпусами та гуртожитком, яку проводили заступник директора з навчально-виробничої роботи Павлюк М.В. та заступник директора з навчально-виховної роботи Трало О.В., а також розказали молоді про перспективи навчання та професійної підготовки в навчальному закладі.

   Гостинність господарів та невимушена атмосфера спілкування сприяли тому, щоб допомогти молоді визначитися з майбутніми професіями.

   Особливо приємно, що така зацікавленість з боку абітурієнтів та їх батьків до навчального закладу свідчать, що ДНЗ «Здолбунівське ВПУЗТ» є справжньою кузнею кваліфікованих молодих спеціалістів залізничного та будівельного профілю.

   Успіху вам, шановні абітурієнти! Раді будемо бачити вас у нашому навчальному закладі.

 

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"