День знань 2020

2 сентября 2020 - Администратор
День знань 2020

Сьогодні, 1 вересня, ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» зустріло своїх учнів після довготривалих "канікул".  Взявши до уваги усі рекомендації Міністерства охорони здоров'я, ми не проводили урочисту лінійку, присвячену Дню знань, а вирішили тільки для першокурсників організували представлення класних керівників та майстрів виробничого навчання, дотримуючись дистанції між учнями. Після знайомства провели екскурсію навчальним закладом.

 Учні заходили в училище згідно графіку. Про це керівники завчасно попередили батьків та пояснили, як це відбуватиметься. Особливу увагу було приділено графікам перебування окремих груп у таких важливих зонах як медпункт, гуртожиток та коридори закладу. Решта учнів відразу пішли на уроки. Графіки уроків також склали так, щоб не було великого скупчення дітей в одному приміщенні.

Першокурсників привітала заступник директора з навчально-виховної роботи Трало Олена Віталіївна та побажала їм вірити в себе, постійно прагнути до нових успіхів та досягнень, завжди досягати поставлених цілей.  

Сьогодні до нас приєдналася значна когорта молодих людей, які обрали наш навчальний заклад. Окрім залізничних професій, у нас здобувають  професії будівельної галузі, а саме: опоряджувальник будівельний, монтажник систем утеплення будівель; столяр будівельний, тесляр, а  також училище готує робітників для сфери побуту – це актуальні на сьогодні професії: перукар, перукар-модельєр, манікюрник. Педагогічний колектив докладе усі зусилля, аби першокурсники не пошкодували про свій вибір, адже за ними наше майбутнє.

 

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"