День знань

2 сентября 2019 - Администратор
День знань

Теплими дощами відгомоніло літо, і першовересневим ранком усі навчальні заклади гостинно відчинили двері  своїм вихованцям.

Не залишився осторонь і ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту». Уже стало доброю традицією зустрічати початок нового навчального року, як велике і радісне свято.

Святкова лінійка, присвячена початку нового навчального року та Дню знань, зібрала у цей день велику дружню родину.

Традиційно звучала «Величальна» нашого навчального закладу. Заступник директора з навчально-виховної роботи Олена Віталіївна Трало побажала усім нових звершень та здобутків.

Слова-побажання звучали до усіх присутніх і від гостей заходу, а саме: начальника фізкультурно-спортивного комплексу «Локомотив» – Шевченка Миколи Олександровича; машиніста-інструктора локомотивних бригад Волинь-Цемент філії ПАТ Дікергофф Цемент Україна – Коника Петра Федоровича; виконуючого обов’язки начальника станції Здолбунів – Нитки Олександра Петровича.

Свої вітання з нагоди свята подарувала викладач української мови та літератури Поліщук Н.А.

Незабутнім та хвилюючим моментом свята був виступ учасника АТО Козачка О.Г. який побажав бути свідомими громадянами та брати активну участь у розбудові нашої держави.

 Музичним подарунком для всіх стали номери у виконанні солістів зразкового гурту «Мереживо», керівником якого є Коломис В.В.

Після закінчення урочистостей класні керівники та майстри в/н у всіх навчальних групах провели перший урок на тему: «Власний шлях до самореалізації або як стати особистістю», присвячений 28-ій річниці Незалежності України..

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"