До Дня захисника України

15 октября 2020 - Администратор
До Дня захисника України

    Цілий ряд цікавих спортивних заходів заплановано провести в нашому училищі до Дня захисника України, і першими з них стали змагання зі кросфіту.

    Це доволі молодий вид спорту, який проте дуже стрімко набирає популярності в світі та здобуває все більше поціновувачів.

    В нашому училищі такі змагання проводилися вперше, але відразу ж викликали жвавий інтерес серед учнів. Спробувати свої сили вирішили два десятки юнаків, та навіть декілька дівчат. Варто зауважити, що даний вид спорту вимагає поєднання практично усіх фізичних якостей, в першу чергу таких, як сила, швидкість, спритність та головне – витривалість та спортивну злість, тож учасникам, а особливо учасницям довелося нелегко.

           Та все ж всім спортсменам вдалося подолати дистанцію, а це вже було доволі непросто. Хтось показав дійсно хороші результати, хтось дещо гірші, але задоволеними лишилися всі, адже вдалося перевірити себе та свої можливості.

            В юнаків найкращий час (3 хв. 13 сек.),  показав першокурсник групи № 9 Симончук Ігор, з результатом 3 хв. 18 сек. фінішував Бортник Роман (гр. № 3),  і став другим, і лише десятими долями секунди поступився Роману учень групи № 18 Харитончик Вадим, в нього – третє місце.

          В дівчат перемогу здобула «провідничка» Крисяк Світлана, другою стала Денисюк Анна (гр. № 11), а третє місце посіла Аврамчук Вікторія (гр. № 1). 

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"