Екскурсія на підприємство – найкраще знайомство з професією

5 ноября 2020 - Администратор
Екскурсія на підприємство – найкраще знайомство  з професією

    Професія слюсаря з ремонту рухомого складу необхідна, бо від неї залежить безперебійне здійснення перевезень рухомим складом, який повинен постійно знаходитися в робочому стані та повній справності. Випускники училища з професії: «Слюсар з ремонту рухомого складу» працюють в різноманітних підрозділах залізничного транспорту.

    Саме, з метою ознайомлення з робочим місцем майбутнього кваліфікованого робітника, у рамках проведення тижня залізничних дисциплін, для  учнів першого курсу групи №9, які навчаються за спеціальністю «Слюсар – ремонтник. Слюсар з ремонту рухомого складу. Оглядач вагонів», була організована та проведена екскурсія у ВП «Ремонтне вагонне депо Здолбунів».

    Під час екскурсії учні побували у відділеннях для ремонту рухомого складу. У них діти ознайомилися з технологічним процесом ремонту вагонів. 

    Майстри виробничого навчання Асанов Д.М. та Дзюба В.Л. на реальних деталях вагонів продемонстрували як користуватися шаблонами для контролю розмірів колісних пар та гальмівного обладнання. 

      Також у ході екскурсії учні мали можливість відвідати пункт поточного ремонту вагонів з відчепленням.

    Усім дуже сподобалась екскурсія на підприємство, яка стала найкращим знайомство з професією.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"