Етична бесіда "Репродуктивне здоров’я людини"

25 ноября 2020 - Администратор
Етична бесіда "Репродуктивне здоров’я людини"

У ДНЗ “Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту” проходить тиждень “Профілактика інфекційних хвороб”. 25 листопада класним керівником Мазурець Ю.С. та майстром виробничогог навчання Доброчинською С. П.  з учнями групи № 10 за спеціальністю “Перукар (перука-модельєр). Манікюрник” було проведено етичну бесіду про репродуктивне здоров’я людини.

Тема бесіди надзвичайно актуальна для молоді. Адже часто поняття «репродуктивне здоров’я» розуміють у вузькому сенсі – як фізіологічні та фізичні умови, що дають змогу відтворювати здорове потомство. Але репродуктивне здоров’я складається з декількох компонентів: змога відтворювати здорове потомство, планування сім`ї та безпечне материнство і батьківство . Потрібно знати, що відповідальність за планування сім`ї лягає на обох майбутніх батьків, передбачає оволодіння знаннями про те, з якого віку можна народжувати дітей, скільки мати дітей, яких інтервалів дотримуватись між пологами, а головне – практикувати здорову, по відношенню до себе та майбутнього покоління, поведінку.

Метою бесіди було ознайомити учнів з поняттям «репродуктивне здоров’я», чинниками які пливають на нього. А також показати, що готуючисьсь до дорослого життя потрібно оцінювати свої дії і вчинки й берегти здоров’я змолоду.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"