Фестиваль різдвяної пісні «Зустрічаємо Різдво!»

22 января 2020 - Администратор
Фестиваль різдвяної пісні «Зустрічаємо Різдво!»

Різдво в Україні завжди було прийнято зустрічати особливо, дотримуючись безлічі традицій. А найулюбленіша традиція на різдвяні свята – це співати колядки, щедрівки та отримувати за них подарунки. 

У ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» стало доброю традицією, в період різдвяних свят, проведення фестивалю колядок та щедрівок «Зустрічаємо Різдво!». Метою заходу є відродження та популяризація давніх фольклорних звичаїв, які відображають колорит краю, адже скільки народів – стільки й колядок, і кожна з них – неповторна та єднає сучасне з минулим. 21 січня в лекційній залі навчального закладу прозвучали колядки та щедрівки, які наповнили різдвяною радістю серця присутніх.

У фестивалі взяли участь учні третього, четвертого та п’ятого поверхів гуртожитку навчального закладу. Колядки, щедрівки, виконані учнями, віншували та бажали, щоб всі дні нового року були світлими та щедрими на радісні події.

Виступи учнів подарували позитивний настрій глядачам. Кожна колядка та щедрівка супроводжувалися гучними оваціями в залі. Організатори свята досягли своєї мети – представили багату культуру, продовжили  традиції давнини, які з покоління в покоління віддають шану великому святу.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"