Фестиваль ранкової зарядки «Ми просинаємося»

17 октября 2019 - Администратор
Фестиваль ранкової зарядки «Ми просинаємося»

     Усі ми мріємо бути здоровими, сильними, сприт­ними, витривалими. А щоб наші мрії здійснилися, потрібно самим підтримувати рухову активність.

      В рамках місячника з охорони праці проведено фестеваль ранкової зарядки «Ми просинаємося»   З самого ранку зарядка так би мовити, заряджає бадьорістю на весь день. Часто кажуть: "Здо­ров'я в порядку — дякуємо зарядці".

 Основною метою заходу було сприяти правильному вихованню учнів із залученням їх до активного способу життя, регулярних занять фізичною культурою і спортом, зміцнення фізичного та емоційного стану організму.

 Змагалися учні груп 5, 6. 10, 11. 13, 16, 17, 18.

  Для підготовки і проведення конкурсу – змагання створено журі у складі Трало Олена Віталіївна – заступник директора з навчально – виховної роботи, Боярчук Ірина Сергіївна – методист училища, Остапюк Віктор Олександрович – викладач фізичної культури, Ленчук Іван  – учень гр 9. Переможці визначалися за кількістю набраних балів.

 Ранкова гімнастика  призначена для того, щоб швидше пробудити організм. Це комплекс гімнас­тичних вправ, які виконуються через 10—15 хвилин після пробудження.

  Водночас ранкова зарядка допомагає розв'язати низку інших дуже важливих завдань, а саме:

забезпечити повноцінне пробудження організму і готовність його до активної роботи, формувати вольові якості особистості, організо­ваність.

Учні кожної групи старанно, організовано виконують вправи.

Журі підводить підсумки.

 3 місце – група №11,

2 місце – група № 13,

 1 місце – група № 16 і 18.

  Вітаємо переможців  змагання.

    Регулярне вико­нання ранкової гімнастики сприяє гармонійному розвиткові всіх систем організму людини: м’язової, кровоносної і дихальної. Доведено, що регулярні заняття ранковою зарядкою надають загальнооздоровчу дію, підвищують імунітет, стимулюють діяльність усіх систем організму, покращують сон, апетит і загальне самопочуття.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"