Фотоконкурс «Моя Україно!»

15 октября 2019 - Администратор
Фотоконкурс «Моя Україно!»

З метою розвитку та популяризації фотомистецтва серед учнівської молоді Рівненський обласний навчально-методичний центр естетичного виховання учнів профтехосвіти проводить  з 21 жовтня по 04 листопада 2019 року обласний заочний конкурс фоторобіт серед учнів професійно-технічних навчальних закладів “Моя Україно!”. На базі нашого навчального закладу цей конкурс відбувся 10 жовтня. У конкурсі взяли участь 16 груп училища.

Конкурс проводився за такими номінаціями: портрет, пейзаж, натюрморт, фото з застосуванням програми Аdobe Photoshop, архітектура, макрофотографія, флора та фауна, позажанрове фото.

На конкурс приймалися чорно-білі і кольорові фотографії, оформлені у форматі розміром 20 х 30 см.

Юні фотоаматори представили роботи, в яких намагалися передати красу і велич рідної землі: краєвиди  величних Карпат, мальовничість своєї місцевості та замріяність золотої осені.

Вибрати кращу роботу для журі було досить важко, оскільки кожна оригінальна по-своєму. Та все ж таки переможцями стали: учень групи №9 Старун Ігор та учень групи №14 Стельмащук Тарас зі своїми роботами. Друге місце присудили: учню групи №3 Садовському Юрію та учню групи №15 Ткачуку Володимиру, третє – учню групи №6 Жигадлу Андрію та учню групи №13 Александровичу Івану. Всіх переможців було нагороджено грамотами та подарунками від учнівського профкому. Кращі роботи представлятимуть навчальний заклад на обласному  конкурсі  юних фотоаматорів «Моя Україно!».

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"