Ярмарок професій залізничного транспорту

17 мая 2019 - Администратор
Ярмарок професій залізничного транспорту

16 травня представники ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» взяли участь  у профорієнтаційному заході «Світ професій залізниці», який організував Рівненський міський центр зайнятості на території Рівненської дитячої залізниці для учнів 8-х та 10-х класів шків м. Рівне. Захід відбувався з метою виховання у школярів свідомого ставлення до вибору майбутньої професії , а також, щоб познайомити школярів з професіями сфери залізничного транспорту.

Викладач Нижник О.В. та учні групи №7 Косюк Денис та Антонюк Андрій гідно представили свій навчальний заклад – розповіли про перелік професій, навчально-матеріальну базу закладу, демонстрували профорієнтаційний відеофільм, роздавали інформаційні листівки, а також відповідали на запитання майбутніх випускників. Школярі отримали усю необхідну інформацію про перспективи працевлаштування за тою чи іншою спеціальністю

Дякуємо організаторам за проведення даного заходу. Такі ознайомчі профорієнтаційні виїзди сприяють поступовому формуванню активної позиції самовизначення старшокласників, як стосовно свого професійного майбутнього, так і відносно життя в цілому.

 

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"