Карантин з користю. Поради психолога.

25 марта 2020 - Администратор
Карантин з користю. Поради психолога.

Зараз, коли люди в усьому світі говорять про запобіжні заходи, щоб захистити себе, свої родини та громади від короновірусу(COVID-19), важливо,щоб учні могли продовжувати навчатися, і цей процес відбувався у середовищі доброзичливому, шанобливому, інклюзивному та дружньому для всіх.

Карантин – це не причина забувати про саморозвиток. В сучасному світі існує  безліч можливостей, щоб уникнути домашньої деградації. Тому пропоную список речей, який допоможе корисно провести карантин, як для учнів, так і для всіх учасників освітнього процесу:

- проходження онлайн-курсів з різних галузей;

- перегляд документальних і корисних фільмів;

- читання пізнавальної літератури;

- зайняття справою, якою хотіли давно зайнятися, час для хобі;

- тренування, різноманітні фізичні навантаження. Почніть хоча б з щоденної зарядки;

- дотримання правильного режиму дня, також це нагода почати правильно харчуватися;

- перегляд розвиваючих блогів на YouTube;

- спілкування з близькими онлайн. Ви можете написати повідомлення чи зателефонувати людям, яким раніше забували, або на це не вистачало часу;

- а ще можете пройти 8 психологічних онлайн-тестів, що справді допоможуть більш пізнати себе на ресурсі https://studway.com.ua/8-psikhologichnikh-testiv/?fbclid=IwAR3mHaWul_ayOMguHUnbt8dXvn9vHfyoVsoIRHTRmEQIUztBYmxvdHIEOQc

 І головне, карантин – це не канікули. Не забувайте, що час необхідно проводити правильно, учні не повинні забувати про навчання, а викладачі в свою чергу  розвиватися і вдосконалюватися.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"