Міс ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту" - 2021

12 марта 2021 - Администратор
Міс ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту" - 2021

Справжнє  свято грації та дівочої краси пройшло в ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» 11 березня. Десять чарівних конкурсанток змагалися за почесне звання красуні навчального закладу та за весь вечір показали себе у різних амплуа: від тендітної українки до вишуканої леді.

 Програма проведення конкурсу передбачала різноманітні завдання. У «Візитній картці» кожна дівчина мала представити себе з якнайкращого боку, розповісти про свою сім’ю, уподобання та звички.

Дуже захоплюючим та яскравим став конкурс «Мій талант». На час виступів усім присутнім здалося, що на сцені не учениці училища, а справжні артистки, які виконували прекрасні танці, співали пісень та читали вірші.

Останнім та самим видовищним став конкурс – «Дефіле у вишиванках». Глядачі та члени журі мали змогу ще раз переконатися у неповторності та чарівності конкурсанток. Захоплювали не лише вишиті сорочки та сукні, а й чудові зачіски та макіяж дівчат.

Між конкурсами звучали музичні привітання від учасників Зразкового гурту естрадної пісні «Мереживо», керівником якого є Василь Коломис.

Усі дівчата були достойними звання «Міс ДНЗ «Здолбунівське ВПУЗТ» – 2021», тому й не дивно, що журі було важко обрати найкращу. Та за підсумками отриманих балів в усіх конкурсах, учасниці отримали такі титули: «Міс Граціозність» – учениця групи №11 Боровець Юлія, «Міс Чарівність» – учениця групи №11 Щав’юк Валентина, «Міс Ніжність» – учениця групи №14 Авдєєва Марія, «Міс Артистичність» – учениця групи №15 Трофімчук Ірина, «Міс Юність» – учениця групи №14 Супильняк Маргарита, «Міс Талант» – учениця групи №15 Панасюк Богдана, «Міс Вишуканість» – учениця групи №14 Остапчук Ангеліна, яка за підсумком голосування глядачів отримала також титул «Міс Глядацьких симпатій».

 «Другою віце-Міс» стала учениця групи №10 Буткевич Марія, «Першою віце-Міс» – учениця групи №11 Фесянова Анна. Справді достойною звання «Міс ДНЗ «Здолбунівське ВПУЗТ» – 2021» виявилася учениця другого курсу групи №10 чарівна та неповторна Павленко Катерина.

Усі учасниці конкурсу були нагороджені грамотами, подарунками від учнівського профспілкового комітету, квітами та гучними оплесками глядачів.

 

 

 

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"