Ми за чистоту довкілля

31 марта 2019 - Администратор
Ми за чистоту довкілля

В Інтернеті в самому розпалі новий челендж: на цей раз користувачі з усього світу прибирають сміття на будь-якій забрудненій території і викладають фотографії «до» і «після» з хештегом #trashtag. І хоча вірусну популярність хештег отримав лише в останні дні, його історія почалася ще в 2015 році.

Тоді американець Стівен Рейнхольд написав в блозі зворушливий пост про те, як подорожував зі своїм другом і під час поїздки по шосе з вікна його машини вилетів чек, але вони за ним не повернулися. В результаті Стівен став відчувати муки совісті і переживати про свою карму. Йому було так соромно, що він поклявся зібрати сто папірців за час цієї поїздки. Це переросло в проект #Trashtag, спрямований на підтримку дикої природи в чистоті, – його Стівен Рейнхольд запустив за участю компанії UCO, представником якої тоді був.

Учні групи №12 за спеціальністю «Столяр будівельний. Тесляр» разом із класним керівником Шевцовою Світланою Вікторівною долучилися до флешмобу та прибрали територію навколо озера «Вісімка». Приємно відпочивати на природі, милуватися краєвидами… Однак, часто після свого відпочинку, люди залишають багато сміття. Давайте дбати про природу і не забувати прибирати після себе!

 

 

 

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"