Монтери колії

12 ноября 2020 - Администратор
Монтери колії

     З 5 жовтня 2020 року учні групи №20, які навчаються за спеціальністю «Монтер колії. Слюсар з ремонту колійних машин та механізмів», під керівництвом майстра виробничого навчання Закалевича О.М. проходять виробничу практику по ремонту залізничної колії. 

    Базою проведення практики є підприємство "Волинь-Цемент" філія ПРАТ "Дікергофф Цемент Україна".

    Метою виробничої практики є закріплення та поглиблення учнями теоретичних знань, здобутих під час навчання в училищі, практичне вивчення питань організації та технологічного забезпечення виробничих процесів в умовах підприємства і набуття відповідних компетентностей управлінської та виробничої діяльності. 

    Під час виконання практичних робіт учні оволоділи різноманітними навичками, а саме: очистка колії від забрудненого баласту; заміна шпал, брусів; перешивка колії за допомогою стяжного пристрою; заправка баласту в шпальні ящики; виправка колії та стрілочних переводів за допомогою домкратів та електрошпалопідбійників.

   Надалі учні повинні ще набути інших професійних компетентностей, зокрема щодо утримання стрілочних переводів та залізничних переїздів.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"