МовиМО QUIZ

21 февраля 2024 - Администратор
МовиМО QUIZ

21 лютого з нагоди Дня української писемності та мови відбулася інтелектуально-розважальна гра «МовиМО QUIZ», яку організувала та провела викладач української мови та літератури Наталія ПОЛІЩУК.

Гра складалася з п’яти раундів різної складності. Перший раунд мав назву «Розминка» – десять завдань на загальні знання з варіантами відповідей, один з яких правильний. Другий раунд «Нейромережа» – впізнати фразеологізми, які намалював штучний інтелект. Третій раунд – «Мовний ревізор». У цьому раунді учасники команд, переглянувши відео, знаходили помилки, які допустили ведучі на телебаченні. Четвертий раунд «Мозковий штурм» змусив команди пригадати відомих українських письменників та їх твори, які були приховані у мемах, віршах та піснях. У п’ятому, вирішальному раунді, який мав назву «Кришталева сова» було три завдання із зашифрованими відомими українськими словами. Додатковий раунд «Чорна скринька» приховував калину - символ нашого українського роду, який відгадували за допомогою підказок. 

 На обговорення кожного завдання та визначення відповіді надавався певний час. Капітани команд заповнювали бланки відповідей і в кінці кожного раунду передавали журі для перевірки та оцінювання.

Учасники та глядачі отримали масу позитивних емоцій, заряд бадьорості, яскравих вражень і гарного настрою!

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"