Наші футболісти — треті в області

3 мая 2019 - Администратор
Наші футболісти — треті в області

      20 та 21 квітня змаганнями футболістів закінчилася чергова спартакіада серед закладів професійно-технічної освіти Рівненської області. Спершу нашим хлопцям довелося знову, як і кожного року, подолати 150 км. дороги до м. Володимирець, де нам в зональному турнірі протистояли команди господарів з ВПУ № 29 та Дубровицького ПЛ. Саме грою з першою командою і випало нам відкрити змагання. Вперта, рівна гра не виявила переможця — 2:2. В наступних матчах ці команди по черзі обіграли суперників з Дубровиці, але завдяки більш впевненій перемозі перше місце та путівка в фінал дісталася нашим хлопцям.

         А вже наступного дня в спортивному залі автотранспортного коледжу м. Рівне для з'ясування стосунків зібралися переможці усіх зональних турнірів: команди Здолбунівського ВПУЗТ, Рівненського ВПУ № 1 Квасилівського ПЛ та Сарненського АПЛ. На жаль нашим хлопцям до свого активу можна записати лише перемогу над сарненцями, двом іншим командам ми поступилися.

        Тож у підсумку “бронза” в міні-футболі, яка на жаль не дозволила нашому училищу в нинішньому році посісти призове місце в загальному заліку спартакіади Рівненської області. Після першого місця в 2015 році та трьох підряд других місць в наступних роках, в 2019 році ми стали четвертими.

         Щоправда такий результат також сміливо можна вважати успіхом і з оптимізмом дивитися в майбутнє, адже процес зміни поколінь практично завершено, і  до нас вже в нинішньому році прийшло чимало перспективних юнаків та дівчат, які при певних стараннях  обов'язково в наступних роках повернуть команду нашого училища на звичні провідні позиції серед закладів професійно-технічної освіти Рівненської області.

 

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"