Наші спортсмени – найкращі в області.

12 мая 2020 - Администратор
Наші спортсмени – найкращі в області.

      На два місяці раніше запланованого календаря в нинішньому  році довелося закінчувати сезон в спартакіаді закладів професійної освіти Рівненської області. Але навіть незважаючи на те, що через карантинні заходи  не було проведено змагання з легкої атлетики, міні-футболу та ЗФП, наші спортсмени змогли достроково забезпечити  впевнене загальнокомандне перше місце. До речі, саме футбол, легка атлетика та ЗФП є нашими найсильнішими видами спорту, видами в яких з року в рік наше училище стає або переможцем, або, як мінімум, призером, отже в подальшому відрив від конкурентів міг стати швидше за все ще більшим.  Друге та третє місце посіли наші постійні конкуренти команди рівненських ВПУРСТ та   ВПУ № 1, четверте та п’яте ще два рівненські училища, і лише за межами першої п‘ятірки – периферійні навчальні заклади області.

    Тож в нинішньому році в спартакіаді було проведено змагання з десяти видів спорту, сім кращих з яких зараховувалися до загально-командної скарбнички. Результати наших спортсменів мають такий вигляд:

Перше місце: н/теніс (дівчата) – Швець Юлія, Веремійчук Вікторія

Перше місце: шахи (юнаки) – Поліщук Юрій, Ящур Микола

Перше місце: шахи (дівчата) – Хлипа Марія, Романенко Надія

Друге місце: волейбол (дівчата) – Іванюк Даша, Костюк Людмила, Веремійчук Вікторія, Аврамчук Вікторія, Підвишенна Люба, Кривко Анна, Боюка Валерія, Щав’юк Валентина, Власюк Ірина, Фесянова Анна

Друге місце: волейбол (юнаки) – Лях Василь, Бортник Роман, Самков Роман, Бруяка Ігор, Бруяка Юрій, Гринь Юрій, Пілат Богдан, Хомич Андрій

Друге місце: баскетбол (юнаки) – Довгаль Володимир, Самков Роман, Савицький Захар, Бортник Роман, Акінін Олександр, Пілат Богдан, Надеїн Нікіта.

Третє місце: баскетбол (дівчата) – Костюк Людмила, Мельникова Анастасія, Свистунович Марія, Івашинюта Маргарита, Кривко Анна, Веремійчук Вікторія, Йовик Наталія, Аврамчук Вікторія. Кадлубіцька Лариса.

    На жаль, не пощастило нашим спортсменам з Всеукраїнськими змаганнями, адже їх було в нинішньому році відмінено. А між тим практично половина з вищенаведених учнів та учениць мали б можливість спробувати свої сили на вищому рівні, здобути неоціненний досвід та примножити спортивну славу рідного навчального закладу.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"