Наші учні на Всеукраїнських змаганнях

3 мая 2019 - Администратор
Наші учні на Всеукраїнських змаганнях

      Відразу п'ятеро легкоатлетів  нашого училища мали змогу перевірити свої можливості на всеукраїнській арені. Всі вони стали членами збірної Рівненської області з легкої атлетики, яка виступала в м. Дніпро на заключному етапі Спартакіади України серед закладів професійно-технічної освіти.

      Найвдаліше виступити вдалося Бортнику Роману, який став четвертим в стрибках в довжину з результатом 5 м. 67 см.. Шостим в штовханні ядра став Булакевич Юрій з результатом 9 м. 50 см.. Також шостий результат в спринтерській дистанції на 100 м. показав Довжик Владислав. На цій же дистанції в дівчат лише десятих доль секунд не вистачило Костюк Людмилі для виходу в фінал — сьоме місце. З восьмим результатом пересік фінішну лінію на дистанції в 400 м. Дідух Денис.

         Окрім наших спортсменів, в склад команди входило ще декілька хлопців та дівчат з рівненських училищ. Вони також показали непогані результати, завдяки чому команда Рівненської області фінішувала четвертою в командному заліку змагань.

         Четвертого місця виявилося достатньо для того, що збірна Рівненщини знову, як і в минулому році стала другою в загальному заліку Всеукраїнських змагань серед закладів професійно-технічної освіти.

        Тож дуже приємно, що свій вагомий внесок в загальний успіх зробили і учні нашого училища. Хоча в попередні роки кількість учасників по різних видах спорту була значно більшою, а результати — вищими.

 

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"